Gast

Wat is Media Explorer?
Media Explorer is een platform voor leerkrachten primair onderwijs. Door het geven van lessen 21st century skills op een ontdekkende en onderzoekende manier, kunnen leerkrachten vaardigheden voor leerlingen vergroten. Wij zorgen dat u met uw kinderen kunt programmeren of bijvoorbeeld lessen online burgerschap geven! Media Explorer geeft u de mogelijkheid deze lessen te downloaden, uit te voeren maar ook ondersteuning te ontvangen en contact te hebben met medegebruikers.
Bekijk de film van de lancering van dit online platform!
Wij presenteren u de film van de lancering van onze website www.media-explorer.nl.
21st Century Skills; onderwijs in de 21e eeuw
Onze maatschappij verandert voortdurend. Het onderwijs zou direct mee moeten veranderen. Leerlingen moeten worden voortbereid op de toekomst. Een uitdagende taak van het onderwijs. Leerlingen zullen dan banen hebben die nu nog niet bestaan. Welke kennis, vaardigheden en creativitiet hebben ze nodig voor deze toekomstige banen? Het is bijna onmogelijk om dit in te schatten. De veranderingen gaan razendsnel.
Enthousiast en wilt u deelnemen aan Media Explorer? Hier vindt u een stappenplan met afspraken op basis van een licentie van Media Explorer. Klik op de tekst bovenaan dit bericht. Wilt u zich aanmelden? Vult u dan het aanmelding en contact formulier in. Deze is te vinden in onze drop down menu.