Gast

Wat is Media Explorer?
Media Explorer is een platform voor leerkrachten primair onderwijs. Naar aanleiding van een studiereis naar San Diego (VS) hebben wij een platform gebouwd van, voor en door leerkrachten primair onderwijs. Door het geven van lessen 21st century skills op een ontdekkende en onderzoekende manier, kunnen leerkrachten deze vaardigheden voor leerlingen vergroten. Media Explorer geeft u de mogelijkheid deze lessen te downloaden, uit te voeren maar ook ondersteuning te ontvangen en contact te hebben met medegebruikers.
Bekijk de film van de lancering!
Wij presenteren u de film van de lancering van onze website www.media-explorer.nl.

Meer weten over dit onderwerp?
21st Century Skills; onderwijs in de 21e eeuw
Onze maatschappij verandert voortdurend. Het onderwijs zou direct mee moeten veranderen. Leerlingen moeten worden voortbereid op de toekomst. Een uitdagende taak van het onderwijs. Leerlingen zullen dan banen hebben die nu nog niet bestaan. Welke kennis, vaardigheden en creativitiet hebben ze nodig voor deze toekomstige banen? Het is bijna onmogelijk om dit in te schatten. De veranderingen gaan razendsnel.
Om kennis te maken met Media Explorer kunt u gratis en vrijblijvend een proeflicentie aanvragen. Hiermee krijgt u 2 maanden lang toegang tot alle mogelijkheden die Media Explorer biedt. Na deze 2 maanden loopt de toegang automatisch af. U zit dus nooit onbedoeld aan een jaarlicentie vast. Aan het eind van de proeflicentie periode nemen wij contact met u op over een eventuele verlenging.

SCHRIJF U IN VOOR EEN PROEFLICENTIE!
Enthousiast en wilt u deelnemen aan Media Explorer? Hier vindt u een stappenplan met afspraken op basis van een licentie van Media Explorer. Klik op de tekst bovenaan dit bericht. Wilt u zich aanmelden? Vult u dan het aanmelding en contact formulier in. Deze is te vinden in onze drop down menu.