Gast
Wilt u gebruik maken van Media Explorer?
Als u zich aanmeld via aanmelding en contact in het drop down menu, krijgt u van mij een inlogcode.
Als deelnemer kunt u gebruik maken van de unieke mogelijkheden van Media Explorer! U kunt alle documenten en tools downloaden en eventueel voor u leerlingen uitprinten in een bijzonder Media Explorer lay out. Er is een interne agenda met events en bijeenkomsten die voor u van belang kunnen zijn.
Een unieke 'ingebakken' chatfunctie waar u contact kunt maken met mede gebruikers van Media Explorer en uw vragen en problemen kunt neerleggen. Deze interactieve functie is ook een mogelijkheid om uw ideeën te delen en hierop feedback en reacties te krijgen vanuit het onderwijsveld.Na inlog krijgt u een overzicht te zien van de mogelijkheden.

Jouw profiel

Hier staan alle gegevens die bijmij bekend zijn. U kunt ze zelf wijzigen.

Alle cursussen

Een overzicht van alle cursussen en materialen op leeftijd:
- leeftijd 6 t/m 8 jaar
- leeftijd 8 t/m 10 jaar
- leeftijd 10 t/m 12 jaar.

Bij dit lesmateriaal is te zien wanneer het online is gezet, wanneer het is geüpdatet en wanneer u het heeft gedownload. Zo is ook nieuw lesmateriaal gemakkelijk te vinden.

Download docs

Een overzicht van alle bestanden en documenten die u kunt downloaden.
Dit zijn niet alleen PDF's maar ook Doc(x), PPt(x), Exel(x) en links naar filmpjes.

Agenda

Deze speciale interne agenda voor Media Explorer is alleen voor deelnemers te bekijken. Ook zijn de congressen en mediawijsheid activiteiten te vinden van belangrijke netwerkpartners. .

Groep chat

Het meest unieke van Media Explorer is dat er na inlog een afgeschermde chat mogelijk is met mede deelnemers. Hierdoor zullen problemen en tips worden uitgewisseld en opgelost!


Media-Explorer laat u niet zweven maar zorgt voor een geweldige lancering en goede vlucht!